Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

24. 4. 2010 14:31
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

petrs51

15. 4. 2010 10:33
Stačí jen jedno

prodat všechny kanály ČT mimo čt-24 a výnos zablokovat na důchodovou reformu. ČT 24 ať si financují politici ze svého když to tak potřebují a garantuji, že nedá ani jeden politik jedinou korunu na provoz ČT a všichni se budou dušovat jak ji oni nepotřebují.

0 0
možnosti

vogon.commander

23. 4. 2010 4:07
Re: Stačí jen jedno

Taky jsem pro zachovani pouze verejnopravni ct-24. Zpravodajsky kanal se da ospravedlnit jako verejnopravni sluzba pro obcany. Uplne ujete mi ale prijde platit provoz sportovniho kanalu a kanalu, ktery se snazi souperit s temi komercnimi pripitomelymi serialy a filmy. Ty at se oddeli a funguji za sve.

0 0
možnosti

buxus

15. 4. 2010 7:26
Domnívám se, že i za běžné televizní přijímače

.. by se neměly platit poplatky v hotelích, penziónech, restauracích, barech, atd. Proč? Zcela jednoduše - lidé, kteří do těchto zařízení chodí, už poplatek doma v drtivé většině zaplatili. A teď jej musí - v ceně služeb v těchto zařízeních - platit ještě jednou. Poplatek si tato zařízení (jako náklad) zcela logicky zakalkulují do ceny. Zahraniční turisté poplatky pro ČT doma neplatí, jenže se na její pořady u nás také nedívají.

Jinak samozřejmě karma. Velmi přesně je popsána taktika ČT. Ta se neustále snaží  navyšovat všemi způsoby příjem od lidí, kteří její služby nechtějí, resp. je již jednou zaplatili. Zachování reklam a zvyšování výše poplatků bylo spojováno s digitalizací. Jenže nikdo už neřekl, proč musí veřejnoprávní TV expandovat na čtyři kanály. Asi aby se ospravedlnil stále větší rozpočet a počty zaměstnanců.. Výsledkem je to, že ČT nemá čím zaplácnout takto získaný vysílací čas. Reprízy, bezduché estrády, nedostatek peněz na kvalitní sportovní přenosy - to je výsledek.

0 0
možnosti

MiroTR

15. 4. 2010 8:10
Re: Domnívám se, že i za běžné televizní přijímače

R^  Za veřejnoprávní kanál lze pokládat čt24 a občas čt2.  Ostatní se ničím neliší od komerčních TV.  Ani počtem reklam. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
KOZUSNIK.EU - osobní stránka

Je jedním ze zakladatelů think-tanku eStat.cz - Efektivní stát, občanské sdružení Michala Tošovského. eStat.cz se snad jako jediná nevládní organizace v ČR věnuje problematice byrokracie. Byl zvolen v roce 2009 za ODS do Evropského parlamentu.

A taky hraje plážový tenis.